Advies op maat voor de beste ICT oplossing

Voor advies op maat, met betrekking tot uw ICT omgeving, kunt u terecht bij RD Automatisering. Wanneer heeft u uw ICT omgeving voor het laatst door een andere partij laten beoordelen voor een "Second Opinion"? Is de omgeving nog up to date? Weet u welke risico's uw ICT omgeving loopt? Zijn de juiste ICT processen aanwezig? Is het voorstel dat u krijgt van uw ICT partner wel de juiste oplossing en is dit voorstel wel compleet/volledig? In veel gevallen kan RD Automatisering u hierbij ondersteunen. Neem hiervoor contact met ons op zodat we samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken.

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar een Second Opinion?
Ook daarvoor kunt u terecht bij RD Automatisering

Hierbij kunt u denken aan onder andere de volgende vragen:

  • Zijn alle benodigde IT processen bij uw organisatie aanwezig en correct geimplementeerd?
  • Heeft u vragen omtrend een offerte? Heeft u alles nodig wat op de offerte staat? is het aantal begrote uren logisch?
  • Weet u wat u volgens het contract met uw ICT partner kunt verwachten? Natuurlijk heeft u een goede relatie met uw ICT Partner maar toch kan een Second Opinion verhelderend zijn.
  • Welke risico's loopt de ICT omgeving van uw Organisatie?
  • Zijn alle Security procedures op orde?

Maar ook als u uw ICT (toekomst) plannen wil bespreken met een onafhankelijke partij dan is dat mogelijk met RD Automatisering. 

Kan ik u helpen?

Iemand persoonlijk spreken T. 0627090924

Maak kennis met
Ruud Dekkers

Al 25 jaar ben ik werkzaam in de ICT. In deze tijd heb ik ruime ervaring opgedaan met het ontwerpen, implementeren en beheren van diverse server omgevingen en heb ik mij gespecialiseerd in het uitvoeren van migraties en het virtualiseren van omgevingen. Het uitvoeren van deze ICT oplossingen heb ik bij zowel grote enterprise organisaties als bij kleine bedrijven gedaan. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden ga ik gestructureerd en volgens de aanwezige procedures te werk. 

Naar beneden